Mitä tulee Texas Hold’em -strategiaan, jos olet puoliksi tavallinen pokerinpelaaja, jolla on kunnollinen käsitys pelistä, olet todennäköisesti kilometrejä edellä useimpia ystäviäsi. Mutta se ei tarkoita, että pystyt voittamaan heidät runkosarjan kotiottelussasi. Vaikka sinulla olisi enemmän asiantuntemusta ja olet lukenut enemmän artikkeleita ja kirjoja, mikään näistä ei auta, jos et räätälöi peliäsi heidän taitotasonsa mukaan.

Kuinka voittaa pokerissa ystäviäsi vastaan

Kaikissa pokeripeleissä – ja varmasti kaikissa pokerin kotipeleissä – on tavallinen poikkileikkaus pelityyleistä. Suurin osa niistä koostuu seuraavista:

  • Ennakko-aloittelijat
  • Aloittelijat
  • Keskitaso
  • Keskitason edustajat, jotka uskovat olevansa ammattilaisia

Pokeripöydässä jokainen tekemäsi liike on osa pokerivuoropuhelua muiden pelaajien kanssa. Tuntuu kuin puhuisit eri kieltä, jos luot monimutkaisia ​​aktiviteetteja, jotka ovat paljon pokeriystäväsi ulottumattomissa.

Voit käyttää joitain melko helppoja laskelmia optimoidaksesi etusi kutakin pelaajatyyppiä vastaan, jos haluat olla se, joka kävelee pois pöydästä, jolla on suurin määrä pelimerkkejä.

Aloittelijat ja matalan luokan välipelaajat ylittävät huippuluokan välitason ja puoliammattilaiset 5–20 dollarin sisäänostoluokissa, mikä on melko tavallista useimmissa ei-ammattilaisten kotipeleissä. Nämä ovat tärkeimmät pokerinpelaajien tyypit, joita sinun tulee palvella pelisi.

Pre-Beginner on pelaaja, joka on uusi pelissä.

Nämä ihmiset, jotka ovat yleensä ystävän ystäviä tai vakituisen pelaajan tyttöystäviä, eivät ole koskaan pelanneet pokeria, puhumattakaan strukturoidusta Texas Hold’em -pelistä.

Heillä ei ole käsitystä siitä, mistä puhut, heillä ei ole käsitystä pokerin säännöistä, eikä heillä ole käsitystä siitä, mitä pokeripöydässä tapahtuu.

Tämän tyyppistä pelaajaa tulisi pitää armeijan ylimääräisenä maamiinana. Ne ovat täysin arvaamattoman odottamattomia.

Joten vaikka sinun pitäisi pystyä kävelemään niiden yli, astuminen minne tahansa niiden lähelle saattaa joskus lyödä jalkasi.

He joko menevät all-in pähkinöillä tai eivät ollenkaan. Heillä ei myöskään ole aavistustakaan, mitä he pitävät kädessään, mikä tekee niistä vaikea lukea.

aloittelija

Huolimatta pokerin perusteista, nämä pelaajat käyttävät vain alkeellisinta strategiaa. Odota pelaavasi ensimmäisen tason pokeria, ja kaikki päätökset perustuvat yksinomaan heidän kahden korttinsa vahvuuteen.

Näitä pelaajia on helppo hallita, koska tiedät jatkuvasti, mitä he tekevät ja mitä he pitävät hallussaan. Heillä on vahva käsi, jos he paljastavat sen, ja he luovuttavat, jos heillä on haurauden merkkejä.

Heidän tiedetään myös laittavan 90 % merkeistään pottiin ennen kippaamista viimeiselle panokselle, jolloin heille jää yksi tai kaksi merkkiä.

Aggressio on paras strategiasi.

Äärimmäisen aggressiivisen pokeripelin pelaaminen on paras strategia voittaa nämä vastustajat säännöllisesti. Tavoitteesi on eliminoida käytännössä jokainen pöydässä jaettu käsi.

Kun he yrittävät toistaa sinua tai näyttää voimaa, pudota kätesi ja anna heidän saada se.

Mieti seuraavaa skenaariota:

Pöydässä jaetut kuusi ensimmäistä kättä ovat sinun korotettavia. Varastat blindit tai kaikki soittajat kippaavat jatkopanostuksesi mukaan flipissä joka kerta.

Aloittelija korottaa c-betosi seuraavassa kädessä ja flopissa on kaksi maksajaa. Kuvasi ei merkitse todelliselle pokeri-aloittelijalle juuri mitään.

Sinut kasvatettiin vain siksi, että hänellä on laillinen käsi. Taita edellinen potti auki ja lähetä seuraava.