Pelin sopeutumiskyky.

Pelaaja voi tehdä asioita muuttaakseen EV:ään kutsutaan joustavuudeksi. Joissakin peleissä, kuten ruletissa, on hyvin vähän liikkumatilaa, etkä voi tehdä mitään muuttaaksesi sähköauton käyttäytymistä. Craps tarjoaa hieman enemmän vapautta säätää panoksiasi talon edun pienentämiseksi.

Pienen yrityksen perustamisen joustavuus on valtava, ja omistajan bisnestaidot ratkaisevat lopputuloksen. Tästä syystä oikeusjärjestelmä pitää tällaisia ​​”pelejä” monien ihmisten uhkapelirajoitusten ulkopuolella.

Todellisuudessa useimpien ihmisten paljon joustavuutta vaativia yrityksiä pidetään harvoin “uhkapeleinä” – mutta tästä realistisesta näkökulmasta katsottuna ne ovat sitä. Samalla tavalla pokeri on onnenpeli, ja “joustavuuden” mittakaavassa peli on melko kaukana.

Kuka voittaa pokerin?

Ensinnäkin panokset ovat melko korkeat. Löydät erinomaisia ​​pelaajia pienimmällä panoksella, ja korkeimmilla panoksilla löydät erittäin kauheita pelaajia. Toiseksi yksityiset pelit eroavat lisensoiduissa korttihuoneissa pelatuista peleistä, aivan kuten livepokeri eroaa internetpokerista. Lyhyen käden pelit eivät ole sama asia kuin täyden renkaan pelit.

Tavalliset pelaajat, jotka pelaavat $1/$2 tai $2/$4 No-limit -pokeria, ovat 80-85 % ajasta, eivät pitkän aikavälin voittajia. Ongelma johtuu pelin luontaisesta vaihtelusta (“onnesta”) sekä monista muista elementeistä. Näiden joukossa on rake per käsi ja useammin “huonosti voitettava” jättipotti. Vaikka olisit taitava käteispelin pelaaja, 1 tai 2 BB/tunti voitto on mahdotonta näissä olosuhteissa.

Totuus pokerilämmittimistä ja hyvästä juoksusta

Voitettuamme muutaman käden peräkkäin, olemme kaikki kokeneet sen kiireen tai haavoittumattomuuden tunteen. Totuus on, että kumpikaan käsi ei liity edelliseen, ja mahdollisuudet tiettyihin tiloihin eivät vaihtele edellisen menestyksen tai tappion vuoksi. Tästä johtuen vain siksi, että olet “juoksenut hyvin”, ei tarkoita, että voitat seuraavan käden. Jos olet ollut “huonosti”, ei ole mitään syytä uskoa, että menetät seuraavan käden.

Todellakin, suoriudumme paremmin voittaessamme kuin häviämme, mutta siihen on syynsä. Koska voittaminen kohottaa itsetuntoasi ja tekee sinusta aggressiivisemman. Psykologit ovat tutkineet tätä, jopa urheilijoista. Joten jos pelisi on tavallista terävämpää, kun pelaat kiirettä, siihen on syytä.

Kun muut hämärät pelaajat eivät ymmärrä “run good vale”, voit käyttää kuvaasi pöydässä hyödyksesi. Muut pelaajat voivat muuttaa peliään sinua vastaan, jos he huomaavat, että sinulla on kiire/lämpö. Niistä voi esimerkiksi tulla passiivisempia. Tämän seurauksena voit manipuloida niitä korotuksilla ja vihamielisyydellä. Tämä ei toisaalta toimi paatuneita vakituisia asiakkaita vastaan, jotka tietävät mitä tekevät.