Verkkouhkapelit Yhdysvalloissa ovat vaarassa UIGEA- tai laittomien Internet –uhkapelilain voimaantulon myötä. Se otettiin käyttöön vuonna 2007, ja siitä lähtien se on supistanut dramaattisesti online -pelaajien väestöä. Monet uhkapelisivustot ovat jo lakanneet toimimasta ja monet nettipelaajat ovat hillinneet halukkuutensa pelata pelossa jäädä kiinni.

Tällainen pelko jatkui edelleen huolimatta yrityksistä vakuuttaa ihmiset. Muutamat online -uhkapelisivustot tarjoavat rulettia sisältävän rahapelijärjestelmän, jossa palkinnot tuplaantuvat häviämällä. Tämän martingaalijärjestelmän tavoitteena on houkutella lisää pelaajia. Monet ihmiset eivät ole tietoisia tästä kiellosta, joten he eivät tunne sen erityispiirteitä. Tämä johti vääriin käsityksiin, ja siksi UIGEAa koskeva tiedotuskampanja on tullut tarpeelliseksi.

Rahapelirangaistus

UIGEAn suurin merkitys on estää online -uhkapelisivustojen toimintaa ja estää pelaajia pelaamasta. Tämä on Yhdysvaltain laki ja sitä säädetään kahdella tavalla. Ensinnäkin se pakottaa uhkapelisivustojen lailliseen toimintaan pätevyyden arvioinnin ja rahapeliluvan myöntämisen perusteella, jonka hallinnoi Financial Crimes Enforcement Network, joka valvoo toiminnan laillisuutta. Toiseksi muut pelit on luokiteltava uudelleen ja määriteltävä uudelleen rajattavaksi; Tästä syystä shakin, ruletin ja pokerin kaltaiset pelit on poistettava UIGEAn soveltamisalasta.

UIGEAlla on hyvä tulosvarmuus uhkapelissä yhdysvaltalaisille pelaajille. Koska se seuraa erilaisia ​​online -uhkapelisivustoja, heidän on lähes mahdotonta paeta, jos he tekevät rikoksia. Pääongelma on se, että UIGEA sekoitti teollisuutta voimakkaasti. Kiireellisempi tilanne on sen tehoton täytäntöönpano. Valvonnan epäsäännöllisyys teki UIGEA: sta online -rahapelimaailman takaiskujen syyllisen.

Yleinen kuva

UIGEAa valvotaan niin tehottomasti, että siitä on tullut syyllinen online -uhkapelien nykypäivän suuriin ongelmiin. Asialla on paljon tekemistä osakkeenomistajien kanssa, jotka ovat sijoittaneet varoja uhkapelisivustoille. Uhkapelien lähestyvän kiellon vuoksi monet osakkeenomistajat vetäytyivät osakkeistaan ​​online -uhkapelisivustoilta konkurssin pelon vuoksi. Tämä romahdus saa monet uhkapelisivustot sulkemaan toimintansa. Kun lisää sivustoja suljettiin, ihmiset alkoivat uskoa, että online -uhkapelit päättyvät Yhdysvalloissa. Monet näistä online-paikoista syyttävät UIGEAa niiden sulkemisesta ja toimimattomuudesta. Uhkapelimarkkinoiden turvaamisen piti johtaa sen lähes kuolemaan.

Tämä UIGEA: n tehoton täytäntöönpano aiheutti myös toisen vaikutuksen. Koska lakia ei ole pantu täytäntöön joissakin valtioissa, koko maassa on epäselvyyttä tämän lain soveltamisalasta riippumatta siitä, onko sillä tarkoitus kieltää uhkapelit ja kieltää kansalaiset pelaamasta verkossa vai eivät. UIGEA ei kuitenkaan välttämättä estä amerikkalaisia ​​pelaajia liittymästä online -uhkapelisivustoille. Jotkut valtiot eivät kuitenkaan ymmärtäneet lakia oikein. Niin monet USA: n pelaajista ovat nyt antautuneet ajatukseen, etteivät he enää voisi nauttia rahapeleistä verkossa. Uhkapelien sallivien osavaltioiden määrästä huolimatta ahdistus koko maassa on hyvin todellista. Kuten näette totuuden, kansakunnan mielipide rahapeleistä ei ole yhteneväinen. Ja siihen asti, kunnes UIGEA jatkaa osittaista täytäntöönpanoa, tämä valtakunnallinen hämmennys jatkuu.

Lue myös Online -uhkapeliongelmat