Blackjack-strategia on avainasemassa, koska sen avulla voit rajoittaa jakajan (ainoa vastustajamme) voittomarginaalit maksimiin. Tämä tekijä on yksi niistä tekijöistä, jotka tekevät tästä erikoisuudesta kasinon ammattilaisten suosikkipelin, koska se ei vain siedä onnea, vaan ennen kaikkea strategiaa. Blackjack-strategia vähentää talon etumarginaalin 2 prosentista 0,5 prosenttiin. Seuraavassa artikkelissa annamme sinulle käytännön esimerkkejä, joiden avulla voit parantaa huomattavasti minkä tahansa aloittelijan peliä.

Blackjack-strategian perusteet

Ota huomioon nämä tärkeät blackjack-strategian perusteet:

  • Napsauta, jos työpöytä näyttää 2 tai 3 ja sinulla on 12
  • Pysähdy aina 17 kovalla tai korkeammalla riippumatta siitä, mitä jälleenmyyjä näyttää
  • Tuplaa aina 10-11: llä, jos pöydällä näkyy kortti 2-9
  • Pyydä aina jakamista kahdella akselilla tai kahdella 8
  • Älä koskaan jaa kahta 5 tai kahta 10
  • Kuinka sijoittaa Blackjack-strategiaan

Blackjack on peli, jossa sinulla on minuutti aikaa voittaa ja voittaa ainoa vastustaja: jakaja. Ensinnäkin hyvässä blackjack-strategiassa on perustaa pankkitili, eli ennalta määrätty määrä sijoittaa peliin. Jos pelaamme yhden euron per peli, pankkitilien on oltava vähintään 400 euroa ja vähintään 50 euroa istunnossa. Jos voit pelata pienemmällä, kuten 0,50 eurolla, sijoitus blackjack -strategia neuvoo sinua järjestämään 200 euron bankrollin.

Panoksen määrä blackjack-strategiassa

Erittäin tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon blackjack-strategiassa panoksen määrä. Vedon määrän lisääminen tai vähentäminen voi olla avain menestykseen. Kun voitat, blackjack-strategia suosittelee panostuksen lisäämistä ja sen vähentämistä häviämisen yhteydessä. Kasvun odotetaan olevan noin 25%. Esimerkiksi, jos pelaat 5. peliä kohti, blackjack-strategia suosittelee nostamista seitsemänteen, kun voitat käden. Jos voitat uudelleen, pelaa yhdeksäs tai kymmenes, kun taas häviät, sinun pitäisi palata viidenteen.

Blackjack-strategian kuningatar: korttien laskeminen

Blackjack-strategia “korttien laskemisessa” tarkoittaa niiden “tallentamista” mahdollisimman paljon. Itse asiassa sinun on välittömästi tehtävä ero blackjack-pöytien välillä:

Taulukot ohjelmistopelillä (sekä yksikerroksiset että useita korttipakkoja)


Korttien ulkoa muistaminen on tärkeää, että ne tulevat melko vähän ulos, ja jotta tämä tapahtuisi, muiden pelaajien on oltava mukana pelissä (jotta he näkevät mahdollisimman monta korttia) ja pelattava pienellä määrällä kansia ( mieluiten yhdellä kerroksella, eli yhdellä kerroksella). Blackjackin strategian mukaan tässä tapauksessa lasketaan 1 kortiksi 2-6 ja -1 kortiksi 7-9. Aloitat laskemisen korttien jakamisen jälkeen ja katsot kortit, jotka ovat tulleet ulos edellisen kerran, kun pakkaus oli sekoitettu. Jos olet positiivinen, blackjack-strategia suosittelee panoksen lisäämistä, muuten pienennät sitä.