Intian peliteollisuus on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Siitä on tullut yksi suosituimmista kulkuaikoista perheille ja teini-ikäisille. Peliteollisuus kasvaa päivittäin kilpailukykyisemmäksi, ja sen seurauksena monet peliyritykset ovat kehittyneet tässä maassa, Dhruva Interactive on yksi niistä. Ihmiset suosivat 2D- ja 3D-pelejä, joissa on laadukas grafiikka, esitys ja realismi. Pelikehityksen takana on paljon työtä, jonka pelikehitysyritykselle saattaa tuntua hieman vaikealta tehdä kaikki yksin. Pelikehityksen ulkoistaminen voi auttaa sinua nopeuttamaan pelien koko kehitystyötä.

Videopelien kehitys

Pelin kehitysprosessi sisältää monia vaiheita, kuten pelikonseptin kehittäminen, komentosarjat, ohjelmointi, hahmojen suunnittelu ja luominen, animaatio, tason luominen ja testaus. Pelikehityksen nousevat kustannukset ovat yksi tärkeimmistä syistä pelikehityksen ulkoistamiseen. Ulkoistamispalvelut ovat Intiassa paljon halvempia kuin länsimaissa. Ulkoistamispalvelut auttavat sinua palkkaamaan ihmisiä tilapäisesti tiettyyn projektiin tai taitoon, eikä tässä tapauksessa sinun tarvitse maksaa täysimääräisiä palkkoja työntekijöille, toisin kuin pelikehitysyritykset. Voit palkata heidät tiettyihin taitoihin tai töihin ja maksaa vastaavasti.

Opetusohjelma

Pelikehityksen ulkoistaminen säästää paljon aikaa, koska voit palkata suuren määrän ammattitaitoisia ja koulutettuja taiteilijoita tarpeidesi ja vaatimusten mukaan ilman vaivaa, kun taas pelikehitysyrityksen on löydettävä, palkattava ja kouluttava ihmisiä tekemään työnsä. Työntekijöitä on myös helppo hallita ulkoistettaessa. Voit palkata työntekijöitä tiettyihin tehtäviin tietyksi ajaksi ja voit myös heittää heidät, kun et tarvitse niitä. Asiat ovat paljon helpompia ja joustavampia käsitellä ulkoistettujen palvelujen kanssa.

Ulkoistamispalvelut antavat sinulle vapauden valita pelikehitykseen tarvittavat taitavat kyvyt ja voit käyttää sisäisiä resurssejasi muiden projektien parissa. Tällä tavalla ei viivästy määräaikojen noudattamisessa, tuotteiden valmistuksessa ja toimituksessa. Kaiken kaikkiaan pelikehityksen ulkoistaminen on ehdottomasti älykäs liike.