Internet-tekniikan ja siihen liittyvien ohjelmistojen, kuten flash-tekniikan, kehittyessä pelaaminen on muuttunut merkittävästi. Aikaisemmin kompaktilevyillä korkealaatuisilla hinnoilla on nyt saatavilla verkossa ilmaiseksi.

Laatu on noussut muutaman asteen, ja alan kehityksen myötä näemme ehdottomasti päivittäin uusia ja innovatiivisempia konsepteja, mikä tekee hauskojen verkkopelien pelaamisesta täysin erilaisen kokemuksen.

Nyt kun katson ympärilleni ja näen laajan valikoiman saatavilla olevia online-pelejä, innostun. Minun ei tarvitse kuluttaa asioihin, joista en ole varma hauskaa vai ei. Monet pelit ovat yleensä vaarallisia lapsille ja jopa aikuisille, joilla on vahva moraalitaju. Verkkopelien etuna on, että monet sivustot ilmoittavat varoituksen ennen tietyn harkinnanvaraisen sisällön myöntämistä. Ihmiset rakastavat hauskoja online-pelejä, joista joitain on selitetty tarkemmin.

Yksi peleistä on Bloons. Se on samanlainen kuin palapeli, jossa ei ole mitään pahaa sisältöä. Olet apina, jonka täytyy todella pudottaa edessäsi ilmestyvät ilmapallot. Vaikka minun on myönnettävä, joissakin ninjapeleissä on paljon kiroilua ja ankaraa kieltä, jota ei suositella lapsille. Jotkut näistä sivustoista näyttävät selvästi mainoksia, jotka eivät ole aluksi lapsille turvallisia.

Toinen hauska online-peli on kuplaongelma.

Täällä on tonnia tasoja, joilla sinun pitäisi räjäyttää nämä pallot, jotka hajoavat jatkuvasti pienemmiksi, kunnes sinut puhalletaan pois. Kun pelaaja jatkaa tasoa, vaikeus kasvaa.
Toinen tilannepeli, jonka törmäsin, on Whack Your Boss, on hyvin samankaltainen kuin esineiden löytäminen Internetissä saatavilla olevista peleistä, ainoa ero on se, kumpi esine löydät ja napsautat, peli näyttää, kuinka voit tappaa pomosi kyseisen esineen avulla . Tämä peli näyttää selvästi varoituksen väkivaltaisesta sisällöstä, jotta lapset eivät pääse siihen.

Se, että ihmiset pelaavat pelejä verkossa, ei tarkoita sitä, etteivät he voi oppia.

He voivat pelata strategiaan perustuvia pelejä tai tietokilpailuja ja palapelejä. Yksi Veyn kuuluisimmista strategiapeleistä on Pocket Tanks. Kyse on strategisoinnista, kuinka tuhota vihollisen sota-alukset asianmukaisella paikannuksella, ohjusten onkiminen ja parantaminen. Se saattaa kuulostaa ankaralta, mutta se on täysin päinvastoin. Peli edistää päätöksentekoa ja henkisten kykyjen soveltamista, mikä on aina tervetullut muutos markkinoiden monista järjettömistä peleistä.